Reofas

REOFAS Relit

Interno bianco

Kalkulator potrošnje:

Potrebna količina:
Relit

Količine prikazane u rezultatu mogu imati odstupanja zbog različitih tipova, hrapavosti i upojnosti podloge.

reofas reofas reofas reofas reofas reofas reofas reofas

Akrilna fasadna boja

Reofas je akrilna fasdna boja vrhunskog kvaliteta. Dobro prijanja na podlogu, poseduje visokupokrivnu moć, vodoodbojnost, paropropusnost i postojanost na atmosferske uticaje i UV zračenje. Namenjena je za zaštitu i dekoraciju spoljašnjih fasadnih i unutrašnjih zudnih i plafonskih površina. Reofas se proizvodi kao bela boja i kao baza za nijansiranje na Reomix sistemu.

Površina na koju se nanosi Reofas mora biti suve, čvrsta - nosivo sposobne, bez labavih i/ili slabo vezanih delova, odprašene, odmašćene, bez prisustva vodorastvornih soli, starih premaza koji su u fazi odvajanja i ostalih nečistoća. Slabo vezane delove i stare premaze u fazi odvajanja mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati nekom od glet masa Novostucco za gletovanje spoljašnjih zidova. Pre bojenja, površinu impregnisati sa odgovarajućom reofas podlogom u zavisnosti od stanja površine. Reofas nanositi valjkom, četkom ili mašinski u dva sloja. Može se razrediti vodom od 20% do 30%. Drugi sloj naneti na prethodni nakon 6 časova ili kada je prethodni sloj potpuno osušen. Nakon upotrebe proizvoda, alat odmah oprati vodom.

Optimalna radna temperatura vazduha i podloge tokom primene i sušenja mora biti između +10°C i +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C.

Od 170 - 200 ml/m² u dva sloja, u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.

0,65 l, 3 l, 5 l, 10 l, 15 l.

12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži u originalnom netvorenom i neoštećenom pakovanju na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.

Obrada spoljašnjih zidova

BOJE ZA SPOLJAŠNJE ZIDOVE

Reofas

Reoquarz

Hidrofobus S

Hidrofobus impregant