Interno bianco

INTERNO BIANCO Relit

Interno bianco

Kalkulator potrošnje:

Potrebna količina:
Relit

Količine prikazane u rezultatu mogu imati odstupanja zbog različitih tipova, hrapavosti i upojnosti podloge.

Interno bianco Interno bianco Interno bianco Interno bianco Interno bianco Interno bianco Interno bianco Interno bianco

Boja za unutrašnje zidove

Interno bianco je ekološka boja za unutrašnju upotebu. Odlikuje se izuzetnom belinom, visokom pokrivnošću, paropropusnošću i otpornošću na suvo brisanje. Namenjena je za bojenje svih nosivo sposobnih suvih podloga kao što su: malterisane zidne i plafonske površine, podloge od betona, vlaknastog cementa, gips kartonskih ploča i sl. Interno bianco se može nijansirati sa Reocolorom, Reotintom i na Reomix sistemu.

Površina na koju se nanosi Interno bianco mora biti suva, čvrsta - nosivo sposobna, bez labavih i/ili slabo vezanih delova, odprašena, odmašćene, bez prisustva vodorastvornih soli, starih premaza koji su u fazi odvajanja i ostalih nečistoća. Slabo vezane delove i stare premaze u fazi odvajanja mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati nekom od glet masa Relit NOVOSTUCCO. Pre bojenja, površinu impregnisati sa odgovarajućom podlogom Interno bianco u zavisnosti od stanja površine. Interno bianco se nanosi četkom, valjkom ili mašinski u dva sloja. Prvi sloj razrediti do 40% vodom a drugi sloj do 25%, vremenski razmak između slojeva min. 6 časova, odnosno drugi sloj nanositi na prethodni sloj kada je potpuno osušen. Nakon upotrebe proizvoda, alat odmah oprati vodom.

Optimalna radna temperatura vazduha i podloge tokom primene i sušenja mora biti između +10°C i +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C.

Od 120 - 180 ml/m² u dva sloja, u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.

1 l, 3 l, 5 l, 10 l, 15 l.

12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži u originalnom netvorenom i neoštećenom pakovanju na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.

Obrada unutrašnjih zidova

BOJE ZA UNUTRAŠNJE ZIDOVE

Interno bianco

Reotix

Reotix F

Reo-tex